Accountmanager

Regio: Amsterdam | Noord-Holland

Jouw opdracht

Het is jouw opdracht om de aanwezigheid van Disaronno en haar merken binnen de horeca te versterken en vergroten. Met de focus op night life zorg je ervoor dat ondernemers groeien en ben je een partner voor nu en in de toekomst. Samen bedenk je nieuwe (cocktail) concepten, loop je voorop in trends en staat gastvrijheid centraal!

Na 1 jaar heb je horeca ondernemers geholpen met het creëren van beleving, een aantal nieuwe samenwerkingen opgestart en bij bestaande relaties het assortiment verder uitgebreid. Zo lever je een concrete bijdrage aan het verhogen van het rendement binnen jouw rayon.

Ambitie

We leven in een druk bestaan. Echt genieten schiet er vaak bij in. Disaronno biedt een breed skala van beroemde likeuren en creëert ervaringen vol genot en plezier! De aanwezigheid op festivals, in de horeca en in het retailkanaal brengt de merken rechtstreeks naar de consument. Met hun sterke betrokkenheid helpen ze ondernemers de maximale beleving te creëren voor hun gasten. Echt genieten staat centraal. Het doel? Het rendement van hun klanten verhogen!