Champagne Lanson sluit zich aan bij Disaronno International B.V.

Amsterdam, NL (30 augustus 2021) – Disaronno International B.V. is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Champagne Lanson, één van de oudste en meest gerespecteerde Champagnehuizen. De overeenkomst gaat in per 1 september 2021.

OVER LANSON

Voortbouwend op een familie-erfgoed en meer dan twee en een halve eeuw ervaring, zet Champagne Lanson zich in om wijnen van uitzonderlijk hoge kwaliteit te creëren en trouw te blijven aan de waarden die hen sinds de oprichting in 1760 hebben geleid. De unieke en authentieke stijl van Champagne Lanson vertrouwt op 4 onveranderlijke pijlers: een nauwgezette selectie van Crus; een vinificatie volgens de traditionele vinificatiemethode met overwegend niet-malolactische gisting; een zeldzame verzameling reservewijnen en een langere rijping in kelders. Vandaag de dag vervaardigt Hervé Dantan Lanson (wijnmaker) zorgvuldig elegante wijnen die worden gekenmerkt door onnavolgbare frisheid en vitaliteit.

Deze nieuwe samenwerking profiteert van een groot momentum sinds Maison Lanson vorig jaar de vernieuwing van zijn branding heeft gestart, met een nieuwe communicatiecampagne “It’s all about Love” en door de structuur van het Champagne-assortiment te renoveren, met een focus op elegantie, moderniteit en transparantie. Disaronno International B.V. zal zich concentreren op het Core-assortiment dat de stijl van Lanson illustreert, Le Black Label Brut, Le Rosé, Le White Label Sec en de twee nieuwe cuvées Le Black Réserve en Le Blanc de Blancs.

“Wij zijn verheugd om deze samenwerking met Disaronno International B.V. te starten”, zegt François Van Aal, president van Champagne Lanson … “Door gemeenschappelijke waarden te delen over wijnkwaliteit en constant zoeken naar uitmuntendheid, kijken we uit naar een zeer succesvolle, oprechte en duurzame samenwerking.”

Bert de Winter, executive director van Disaronno International B.V. voegt toe: “wij zijn erg trots om het schitterende Champagnehuis Lanson toe te voegen aan ons zeer mooie portfolio en kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking”.

Meer informatie over Champagne Lanson www.lanson.com

LANSON ASSORTIMENT