Nederland viert Disaronno Day op 19 april

Disaronno Fizz: de lekkerste brunchcocktail om thuis te maken!

Cocktailfans opgelet: 19 april staat ook dit jaar weer in het teken van Disaronno Day. Disaronno viert deze dag de passie voor ’s werelds favoriete Italiaanse likeur met iedereen die van lekkere cocktails houdt. Hoewel we in een ongekende tijd leven, zijn er verschillende mogelijke manieren om deze dag te vieren met respect en inachtneming van de getroffen maatregelen.

Doe mee en organiseer een heerlijke zondagsbrunch bij jou thuis op 19 april en proost online met vrienden of familie met een verfrissende Disaronno Fizz. Brunchen betekent niet alleen tijd nemen voor jezelf, maar ook samen (digitaal) plezier maken en heerlijk eten, drinken en kletsen!

Pop up your brunch!
Maak je brunch compleet met een zelfgemaakt Disaronno Fizz; een alcoholarm drankje met een uitgesproken karakter. De originele smaak en het onmiskenbare aroma van Disaronno worden gecombineerd met koolzuurhoudende sodabellen en citroensap voor een verfrissende, dorstlessende cocktail. Ideaal om je brunch nog specialer te maken.

INGREDIËNTEN:
45 ml Disaronno
Bruisend water
Vers citroensap

RECEPT:
Schenk de Disaronno in een glas gevuld met ijs, vul bij met bruisend water en voeg een paar druppels vers citroensap toe. Roer voorzichtig.

GARNERING:
Citroen schil

#POPUPYOURBRUNCH #DISARONNODAY