ILLVA SARONNO DONEERT ANTIBACTERIËLE GEL

ILLVA SARONNO DONEERT 100.000 ANTIBACTERIËLE GEL UNITS
AAN BANCO FARMACEUTICO

ILLVA SARONNO HOLDING heeft besloten een deel van haar productie om te zetten in antibacteriële gel. 100.000 kleine flesjes 50 ml van het merk Disaronno zijn omgevormd tot handdesinfecterende flesjes en geschonken aan de non-profit Banco Farmaceutico Foundation.

Samen zullen ze deze uitdelen aan negen liefdadigheidsorganisaties die in heel Italië behandelingen en medicijnen aanbieden aan arme mensen. De realiteiten waaraan de handdesinfecterende pocketverpakkingen worden geleverd zijn: Caritas van Rome, Milaan, Florence en Palermo, Opera San Francesco voor de armen (Milaan), Fondazione Progetto Arca (Milaan), Fratelli San Francesco (Milaan), Centro Astalli van Rome en Palermo, Banco Farmaceutico Cosenza. Ze zullen ook worden uitgedeeld aan de gemeente Saronno, naburige gemeenten en aan Illva Saronno-medewerkers.

Deze liefdadigheidsorganisaties zullen de handdesinfecterende gel uitdelen aan degenen die het zich niet kunnen veroorloven om basisbenodigdheden te kopen: enerzijds mensen die voor het eerst door afwezigheid van werk als gevolg van beperkingen de diepste behoefte ervaren; aan de andere kant zullen mensen die al in een staat van armoede verkeerden en dat, de gezondheidsnoodsituatie, die al een economische noodsituatie is, tot een toestand van verdere armoede leiden.

“De knowhow van Illva Saronno is absoluut compatibel met de behoeften van dit moment van crisis: voor ons is het daarom een plicht en een genoegen om onze productiefabrieken ter beschikking te stellen om dit verschrikkelijke moment het hoofd te bieden en degenen te ondersteunen die het het meest nodig hebben. Banco Farmaceutico is de juiste partner om onze bijdrage concreet te maken, om actief mensen te kunnen ondersteunen die op dit moment van extreme moeilijkheden gedwongen worden een dergelijke troef op te geven, noodzakelijk voor hun gezondheidspreventie “.

“Het is goed om te zien dat er op zulke moeilijke momenten bedrijven zijn die van nature bezorgd zijn over de behoefte van de gemeenschap en in het bijzonder die van de meest kwetsbare. We danken Illva Saronno Holding oprecht dat ze zo snel op onze oproep heeft gereageerd. Een paar dagen geleden kwamen we in contact met bedrijven en ondernemers om hen te vragen de armen en het netwerk van liefdadigheidsorganisaties die voor hen zorgen niet te vergeten; en om de bereidheid te behouden om onze specifieke verzoeken om donaties te accepteren, zodat we kunnen blijven bijdragen. We lanceren onze uitnodiging opnieuw, ervan overtuigd dat steeds meer bedrijven hun steentje willen bijdragen voor het welzijn van iedereen “,