ISOLABELLA LIMONCELLO

Recentelijk heeft Isolabella Limoncello een volledige transformatie ondergaan. Hoewel het product al langer in Nederland verkrijgbaar is, is het oorspronkelijke recept iets aangepast en heeft de fles een make-over gekregen.

Isolabella Limoncello heeft een uitgesproken volle smaak en een oogverblindende intens gele kleur. Deze frisse en toegankelijke limoncello wordt op basis van Siciliaanse citroenen vervaardigd. Zeer geschikt voor de feestdagen; heerlijk als digestief of cocktail, maar kan ook uitstekend in een dessert worden verwerkt.

DE ‘FROSTED’ FLES
– Zorgt voor goede houdbaarheid
– Straalt klasse en kwaliteit uit
– Zorgt ervoor dat de natuurlijke kleur van het product opvalt

NATUURLIJKE CITROENEN
Isolabella Limoncello wordt geproduceerd uit de beste “Zagara White” citroenen van Sicilië, de parel van de Middellandse Zee. Onze citroenen worden geselecteerd en gekozen op basis van kleur, vorm, grootte en dikte van de schil.

BEHOUD VAN DE AROMA’S
De onderscheidende smaak van onze Limoncello is afkomstig van citroenschillen die zorgvuldig zijn geselecteerd. We nemen de grootste aandacht voor het schilproces, dat zo zachtaardig mogelijk is om het kostbare gehalte aan essentiële oliën te bewaren.

DE GEUR BEHOUDEN
De koude infusie van citroenschillen wordt met de hand uitgevoerd om de smaak en geur optimaal te behouden. Isolabella Limoncello is dan ook van uitstekende kwaliteit.

ISOLABELLA LIMONCELLO COCKTAILS

LIMONCELLO SPRITZ
1 deel Isolabella Limoncello
2 delen prosecco
Garneer met citroenschil

Schenk alle ingrediënten in  een champagneflute en garneer met citroenschil

(top eventueel af met een beetje bruisend water)

LIMONCELLO TONIC
1 deel Isolabella Limoncello
3 delen Tonic
Garneer met paar basilicum blaadjes

Schenk alle ingrediënten in  een wijnglas en garneer met paar basilicum blaadjes

LIMONCELLO SGROPPINO
15 ml Isolabella Limoncello
30 ml Prosecco
100 gram citroensorbetijs (ca 3 scheppen)

Doe alle ingrediënten in een kom.
Roer snel en krachtig door met een garde. Serveer in een champagneflute en garneer met een citroenschil.