ONZE GINS

Ontdek onze bekroonde gins, zorgvuldig gemengd met de beste natuurlijke plantaardige ingrediënten om een uitgesproken frisse en bloemige smaak te creëren.

BLOOM

London Dry

Een florale (bloemige) London Dry Gin, waarbij de natuur als inspiratie diende. Joanne Moore, de eerste vrouwelijke gin master distiller, koos de bloemen van kamille en kamperfoelie die samen met pompelmoes, een citrusfruit, de drie belangrijkste botanicals vormen in deze gin.

PERFECT SERVE

50ml BLOOM Gin, 150ml hoge kwaliteit (Indian of Elderflower) Tonic, 3 aardbeien in partjes

BLOOM

Jasmine & Rose

Door natuurlijke botanische producten, namelijk jasmijnbloemen en rozenblaadjes te gebruiken, hebben we een gin gecreëerd die doet denken aan de natuur en is gedestilleerd om de perfecte zomerse serve te creëren. Een ware Premium pink gin.

PERFECT SERVE

50ml Bloom Jasmine & Rose Pink, voeg veel ijsblokjes toe en top af met 200ml premium tonic. Garneer met een blaadje munt en bramen.

BLOOM

Passionfruit & Vanilla Blossom

Bloom Passionfruit & Vanilla Blossom is subtiel zoet, balancerend de citrus scherpte van exotische passionfruit met het romige karakter van vanille bloesem om de perfecte fruit en bloesemfusie te creëren.

PERFECT SERVE

50ml Bloom Passionfruit & Vanilla Blossom Gin, voeg veel ijsblokjes toe en top af met 200ml premium tonic. Garneer met een citroenschijfje.

BLOOM

Ready to Drink

Onze uniek lichte en bloemige London Dry is perfect gemixt met tonic of Rose Lemonade om een heerlijke bloemige G&T of alternatief te creëren. Klaar om te serveren, zodat jij het zelf thuis niet meer hoeft te maken.

PERFECT SERVE

Schenk gekoeld in een glas gevuld met ijs en garneer met rood fruit zoals bosvruchten of aardbeien.