Boulard VSOP

Boulard VSOP calvados is het resultaat van de blending van verschillende Calvados Pays d’Auge die minimaal 4 jaar heeft gerijpt in eikenhouten vaten. Eenmaal gemengd, blijft deze VSOP lang genoeg in vaten om een karakteristieke zachtheid te verkrijgen.

KLEUR:
Amber, goud.

NEUS:
Elegant en fruitig met tonen van hazelnoot.

SMAAK:
Rijk aan fruit met lichte houttonen, toast, noten en brioche. Goed in balans.

FINISH:
Fluweel zachte afdronk met rijpe appels.

SERVEERSUGGESTIE:
Puur of als basis van een cocktail.

Pionier sinds 1825
Een familie passie.

Boulard is ooit begonnen als handelsmaatschappij in wijn en sterke dranken en is nu een van de grotere producenten van calvados met een wereldwijd netwerk.

Door uitsluitend Calvados pays d’Auge te produceren, vestigt Boulard zich als de referentie voor kenners en mixologen over de hele wereld.

De faam van Maison Boulard vindt zijn oorsprong in de inspiratie van één man, Pierre-Auguste Boulard, die in 1825 zijn prestigieuze distilleerderij in de Pays d’Auge oprichtte. Vier generaties volgden, gedreven door de wens om de beroemde appel eau-de-vie te pushen zelfs verder. Voorbij de traditie, voorbij het Normandische grondgebied, voorbij de klassieke consumptiewijzen, keert Boulard terug naar de calvados om er iets subtiels en uitzonderlijks van te maken.

Boulard & Lecompte

Assortiment