Lecompte 5yo

VANILLE & FRUIT

5 jaar oude Calvados is een combinatie van de fruitige lichtheid van de appels met het subtiele vleugje hout van de kleine vaten waarin het voor het eerst is gerijpt.

KLEUR:
Amber

NEUS:
Fruitig, fijne houttonen, licht vanille, gedroogd fruit.

SMAAK:
Rond, fruitig, gedroogd fruit (rozijnen, vijgen).

‘Het meeste fruit ‘Ingepakt’ – Keldermeester

SERVEERSUGGESTIE:
Heerlijk om zo van te genieten. Lekker met wat ijsklontjes om de smaken goed vrij te laten komen.

THE QUEST FOR EXCELLENCE – CALVADOS LECOMPTE

Sinds de oprichting in 1923 heeft Maison Lecompte zich gepositioneerd boven de normen van Calvados. Als ambachtslieden ontwikkelen we Calvados Pays d’Auge op maat, waarbij we elegantie en complexiteit combineren.

DE ERFENIS VAN EEN VADER EN EEN ZOON

De geschiedenis van Maison Lecompte begint in 1923 met Alexandre Lecompte. Toen, als wijn- en sterke drankhandelaar in Normandië, besloot hij zijn bedrijf te verkopen om zich te wijden aan de ontwikkeling en marketing van zijn oude Calvados-voorraad. In 1945 nam zijn zoon het familiebedrijf over en twee jaar later investeerde hij in de eerste traditionele ketel van het Maison. Zijn wens was om de meest uitzonderlijke Calvados Pays d’Auge te creëren…

EEN HOGE PRECISIE VAKMANSCHAP

Sinds de oprichting meer dan een eeuw geleden streeft Maison Lecompte naar uitmuntendheid.De perfecte beheersing van de dubbele distillatie en het gebruik van kleine vaten staan centraal in het proces. Met nauwkeurigheid en nauwgezetheid veroudert en vermengt onze keldermeester onze Calvados Pays d’Auge om de perfecte balans tussen verfijning en authenticiteit te bereiken.

Boulard & Lecompte

Assortiment