Rayon Manager Horeca regio groot Amsterdam

Bedrijfsprofiel
Disaronno International B.V. te Amsterdam, is een volle dochter van het Italiaanse Illva Saronno S.p.A., de fabrikant van onder andere de internationaal bekende dranken Disaronno, Tia Maria & Isolabella Sambuca. Disaronno International B.V. is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van o.a. deze merken maar is ook importeur voor merken van American Beverage Marketers, Quintessential Brands, Walsh Whiskey, Barcelo Rum, Beluga International, Heaven Hill en Concepts.

De Rayon Manager is verantwoordelijk voor:

  • Een efficiënte en effectieve bewerking van het toegewezen rayon.
  • Omzet(groei) door activatie in de breedste zin van het woord bij bestaande en nieuwe klanten.
  • Juiste vastlegging van alle afspraken en activiteiten in het CRM systeem (salesforce).

Wie ben jij?
Jij bent een topverkoper met ambitie! Een echte deurenopener en relatiebouwer. Je hebt een HBO + diploma en je hebt jezelf minimaal 1 à 2 jaar bewezen in een sales functie. Je woont in de omgeving Amsterdam (liefst in Amsterdam) en weet wat er allemaal gebeurt in de regio en bent bereid tot avond werk. Je bent vooral bekend met de horecabranche en voelt je uiteraard aangetrokken tot onze A-merk producten.

Vanzelfsprekend staan kwaliteit en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel en zie je het behalen van jouw targets als een mooie uitdaging waar je veel ondernemerschap in kwijt kunt. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt uitstekend planmatig en zelfstandig opereren, maar vindt een goede samenwerking met collega’s ook belangrijk. Om de administratieve zaken in goede banen te leiden, kun je goed met Microsoft Office overweg en ben je in het bezit van een rijbewijs B. Kennis van CRM systeem Salesforce is een pré.

Wij bieden jou:
Een uitdagende functie in een sterk groeiende internationale organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en prima arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse stuur dan je motivatie en CV naar info@disaronno.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jurie van Hest, Field Sales Manager Nederland op 06 – 204 92 195 of via jvanhest@disaronno.nl.

Voor verdere informatie over Disaronno International B.V. check www.disaronnointernational.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.