Bedrijfsprofiel

Disaronno International B.V. is een volle dochter van het Italiaanse Illva Saronno S.p.A., de fabrikant van de internationaal beroemde likeur Disaronno.
Het Nederlandse verkoop en marketingkantoor is gevestigd op een mooie inspirerende locatie in Amsterdam met uitzicht op ’t IJ en is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van eigen – en diverse licentiemerken van alcoholische en non-alcoholische dranken in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een:

Rayon Manager on-trade – regio Zuid Nederland (Oost-Brabant, Zuid-Gelderland en Limburg)

Wat ga je doen?

Als rayon manager vertegenwoordig je het gehele portfolio van Disaronno in je regio. Je bent dagelijks onderweg om bestaande klanten te beheren en potentiële klanten te interesseren. Als creatieve denker is het jouw uitdaging om samen met je klant toegevoegde waarde te leveren. Je inventariseert de behoefte door het toepassen van de juiste vraagmethodieken en denkt mee in omzetverhogende activaties en initiatieven. Dat kan alleen als je investeert in product- en marktkennis en in het opbouwen van lange termijnrelaties. Je werkt gestructureerd vanuit een accountplan welke je samen met je salesmanager hebt ontwikkeld. Afspraken en activaties leg je vast in SalesForce. Je werkt vanuit huis maar Disaronno vindt persoonlijk contact ook belangrijk. Je sales manager reist regelmatig met je mee en je ontmoet je collega’s periodiek op bijeenkomsten op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Wie ben jij?

Je beschikt minimaal over:

  • Een hbo werk- en denkniveau;
  • Enige commerciële buitendienstervaring in de drankenbusiness in retail of horeca;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen (SalesForce, MS Office);
  • Een rijbewijs B.

Daarnaast ben je een energiek, proactief en ambitieus persoon. Je wilt je graag ontwikkelen in een salesfunctie en vindt het leuk om dagelijks op pad te zijn.
Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden en ondernemende instelling leg je gemakkelijk contact en wek je vertrouwen. Afspraak is voor jou afspraak. Je kunt goed zelfstandig werken en bent in staat om je werkzaamheden efficiënt in te plannen om de gestelde targets binnen de gestelde termijn te behalen. Het administratief vastleggen van bezoekverslagen en (vervolg)afspraken doe je als vanzelfsprekend. Succesvol zijn en resultaat boeken is voor jou belangrijk. Je houdt van gezonde concurrentie en loopt graag net een stapje harder. Je woont bij voorkeur de buurt van Eindhoven (centraal in de regio).

Disaronno biedt:

  • Een afwisselende, veelzijdige, verantwoordelijke en uitdagende baan in een innovatieve en dynamische branche;
  • Ambitieuze collega’s die elkaar versterken en uitdagen om het beste uit elkaar te halen;
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak;
  • Een salaris passend bij opleiding en werkervaring aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, auto van de zaak, mobiele telefoon, laptop en bonusregeling).

Heb je interesse stuur dan je motivatie en CV naar info@disaronno.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Migilio Tirtosentono,
Field salesmanager,  migilio@disaronno.nl.
Voor verdere informatie over Disaronno International B.V. check www.disaronnointernational.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.