3 FEESTELIJKE LENTE DRANKJES VOOR DISARONNO DAY!

Nederland viert Disaronno Day op 19 april.

Cocktailfans opgelet: 19 april staat ook dit jaar weer in het teken van Disaronno Day. Disaronno viert op deze dag de creativiteit en innovatie in de cocktailwereld samen met iedereen die van lekkere cocktails houdt. Omdat ook dit jaar de horeca helaas nog gesloten is, delen we onze 3 favoriete lente drankjes die gemakkelijk thuis te bereiden zijn, zoals de super frisse Disaronno Fizz cocktail, de fluweelzachte Disaronno Velvet, of Velvet White Espresso Martini.

Do it yourself
De volgende drie drankjes bereid jij op 19 april in een handomdraai:

1. Disaronno Fizz
Een drankje met een laag alcoholpercentage en een sterke persoonlijkheid. De originele smaak en het onmiskenbare aroma van Disaronno, verenigd met de bruisende bubbels van sodawater en citroensap voor een frisse en dorstlessende cocktail.

Hoe serveer je ‘m?
Schenk 45ml Disaronno, 100ml bruisend water en sap van een halve citroen in een wijnglas gevuld met ijs. Even roeren en klaar. Garneer met een citroen partje voor een feestelijke finishing touch.

2. Disaronno Velvet – puur met ijs
Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur je verlangen naar meer. Perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma.

Hoe serveer je ‘m?
Ontdek de likeur puur en serveer over ijs.

3. Velvet White Espresso Martini
Een heerlijke variant op de espresso martini. Disaronno Velvet geeft deze klassieke cocktail een heerlijke fluweelzachte twist.

Hoe maak je ‘m?
In deze cocktail zitten 50 ml Disaronno Velvet, 25 ml Tia Maria, 25 ml Tito’s Handmade Vodka. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel. Deze romige cocktail is perfect om thuis het diner mee af te sluiten.

#disaronnoday #disaronnovelvet #newdolcevita #endlessdolcevita #disaronnodolcevita

Volg ons ook op:
www.disaronno.com
https://www.facebook.com/Disaronno
https://www.instagram.com/disaronno_official/