Disaronno International B.V.
  • Home
  • Portfolio
    • Toon alle
    • Likeuren
      • Disaronno
      • Disaronno Velvet
      • Tia Maria
      • Tia Maria Matcha
      • Isolabella Sambuca
      • Isolabella Limoncello
      • Zucca
      • Skinos
      • Aurum
      • Irish Mist
      • Domaine de Canton
      • Le Verger
    • Rum
      • Barceló Blanco
      • Barceló Gran Añejo
      • Barceló Gran Añejo Dark Series
      • Barceló Organic
      • Barceló Imperial
      • Barceló Imperial ONYX
      • Barceló Imperial Premium Blend
      • Shack Rum
        • Shack Rum Red Spiced
        • Shack Rum Pecan Spiced
        • Shack Rum Super Spiced
    • Gin
      • Engine
      • Greenall’s
      • Bloom
      • Opihr
      • Thomas Dakin
      • Buss N° 509
        • Buss N° 509 Gin Raspberry
        • Buss N° 509 Gin Grapefruit
        • Buss N° 509 Gin Elderflower
        • Buss N° 509 Gin Master Cut
        • Buss N° 509 Gin Midi Cut
        • Buss N° 509 Gin Rebel Cut
    • Vodka
      • Tito’s Handmade Vodka
    • Whiskey & Bourbon
      • Irish
        • The Busker
        • The Irishman
        • Writers’ Tears
      • American
        • Evan Williams
        • Elijah Craig
        • Rittenhouse
        • Mellow Corn
        • Larceny
      • Scotch
        • Waterproof
        • Islay Mist
      • Canadian
        • Black Velvet Canadian Whisky
    • Cognac
      • Frapin 1270
      • Frapin VSOP
      • Frapin XO VIP
      • Frapin Extra
      • Frapin Plume
      • Frapin Château Fontpinot XO
      • Frapin Cigar Blend
      • Frapin 15YO
      • Frapin Vintage 1992
      • Frapin Millésime 1989
      • Frapin Multimillésime
      • Frapin Cellar Master Edition nr 1
      • Frapin Rabelais 6th Edition
      • Frapin 750 Years Anniversary
    • Calvados
      • Boulard Grand Solage
      • Boulard VSOP
      • Boulard XO
      • BOULARD CALVADOS V.S.O.P. 12-BARREL COLLECTION
      • Lecompte 5yo
      • Lecompte 12yo
    • Tequila
      • Lunazul
    • Champagne
      • Lanson Le Black Label Brut
      • Lanson Le White Label Sec
      • Lanson Le Rose
      • Lanson Le Black Réserve
      • Lanson Blanc De Blancs
    • Ready to drink
      • Tia Maria Cold Brew Ready to Drink Iced Coffee Frappé
      • Disaronno Ready Cocktails
      • Greenall’s & Tonic
      • Bloom Ready to Drink
      • Opihr & Tonic
    • Mixers
      • Finest Call
      • Reàl
  • Brand building
  • Giftpacks
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
  • Menu Menu
  • Instagram
  • Facebook

ISOLABELLA SAMBUCA

ITALIAN ATTITUDE

In 1870 heeft de nobele Egidio Isolabella “Distilleria Egidio Isolabella” opgericht en is als fervent reiziger op zoek gegaan naar de allerbeste ingrediënten om een likeur te ontwikkelen die zijn naam mocht dragen. “Isolabella Sambuca”.

Door de samenvoeging van de beste ingrediënten is een unieke uitgebalanceerde smaak ontstaan.

DRINKSUGGESTIES
Bij voorkeur drink je Isolabella sambuca koud vanuit de vriezer of met ijs. Of volgens een traditionele methode geflambeerd met 3 koffiebonen alvorens te drinken. De gebrande koffiebonen versterken de anijssmaak op een plezierige manier. De drie koffiebonen staan voor gezondheid, geluk en welvaart, zo luidt de traditie.

ALCOHOLPERCENTAGE: 40%

VERKRIJGBARE MATEN: 35cl | 70cl | 100cl

  • Isolabellasambuca.nl
  • Download product leaflet
  • Download Packshots & logo’s (.png .eps .pdf)

CONTACT

Disaronno International B.V.

Danzigerkade 223A
1013 AP Amsterdam
info@disaronno.nl
T: +31 (0)20 6236744

EXTRANET / BEELDBANK DOWNLOADS

Download packshots, sfeerbeelden & logo’s

NIX<18

geen 18, geen alcohol

NIEUWS

  • Disaronno Velvet viert het Italiaanse zomergevoel met de nieuwe Disaronno Velvet Batida cocktail
  • ENGINE versterkt Britse en wereldwijde bekendheid met toekenning SIP International Awards en sponsoring 2022 Bike Shed London Show.
  • FRAPIN VOL IN DE PRIJZEN TIJDENS DE COGNAC MASTERS 2022
  • MACDUFF INTERNATIONAL WINT GOUDEN MEDAILLES OP DE 2022 LONDON SPIRITS COMPETITION

MENU

  • Portfolio
  • Giftpacks
  • Events
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
Scroll naar bovenzijde