COTSWOLDS

Harvest Series No.1 Single Malt Whisky

Maak kennis met Flaxen Vale, de nieuwste toevoeging aan onze befaamde Harvest Series. Deze gelimiteerde single malt belichaamt het landschap van de Cotswolds, vakkundig vervaardigd uit een harmonieuze mix van geselecteerde Amerikaanse eiken PX-vaten en Spaanse eiken Oloroso-vaten. Het vangt prachtig de rijke en fruitige kenmerken van onze Cotswolds Single Malt, weerspiegelend de rustige schoonheid van het omringende landschap op het hoogtepunt van de zomer.

Elke fles van de Harvest Series draagt het stempel van een getalenteerde kunstenaar en brengt hulde aan de aantrekkingskracht van de Cotswolds door de fusie van schilderkunst en whisky blending. Het meesterwerk van 2023 toont het betoverende werk van kunstenaar Annabel Playfair, gevestigd in de Cotswolds.

Met een formele opleidingsachtergrond die zich uitstrekt over gerenommeerde instellingen, waaronder The City and Guilds of London, Chelsea School of Art, en Les Beaux Arts in Parijs, is de kunst van Annabel diep geworteld in klassieke fundamenten, levendige kleuren en dynamische composities.

ALCOHOLPERCENTAGE: 52,5%

VERKRIJGBARE MATEN: 70cl