Le Verger

100% FRANSE TERROIR LIKEUR

Exclusief gemaakt met vers fruit van de beste Franse boomgaarden. Geproduceerd van een heerlijke mix van met druiven gerijpte perziken, kersen, vers appelsap en Calvados, brengt Le Verger het allerbeste van de Franse boomgaarden naar uw favoriete cocktails.

KLEUR:
Licht gouden strogele kleur

NEUS:
Rijpe perzik vooraan, gevolgd door een mix van gekookt boomgaardfruit, met name gepocheerde peer.

SMAAK:
Lichte kers vermengt zich met lenteappels die een lichte zuurgraad ondersteunen. Goed uitgebalanceerde perziktonen schitteren door een lange afdronk, fijn getextureerd en afgedekt met een vleugje peper.

SERVEERSUGGESTIE:
Heerlijk in een cocktail

ALCOHOLPERCENTAGE: 25%

VERKRIJGBARE MATEN: 70cl

THE QUEST FOR EXCELLENCE – CALVADOS LECOMPTE

Sinds de oprichting in 1923 heeft Maison Lecompte zich gepositioneerd boven de normen van Calvados. Als ambachtslieden ontwikkelen we Calvados Pays d’Auge op maat, waarbij we elegantie en complexiteit combineren.

DE ERFENIS VAN EEN VADER EN EEN ZOON

De geschiedenis van Maison Lecompte begint in 1923 met Alexandre Lecompte. Toen, als wijn- en sterke drankhandelaar in Normandië, besloot hij zijn bedrijf te verkopen om zich te wijden aan de ontwikkeling en marketing van zijn oude Calvados-voorraad. In 1945 nam zijn zoon het familiebedrijf over en twee jaar later investeerde hij in de eerste traditionele ketel van het Maison. Zijn wens was om de meest uitzonderlijke Calvados Pays d’Auge te creëren…

EEN HOGE PRECISIE VAKMANSCHAP

Sinds de oprichting meer dan een eeuw geleden streeft Maison Lecompte naar uitmuntendheid.De perfecte beheersing van de dubbele distillatie en het gebruik van kleine vaten staan centraal in het proces. Met nauwkeurigheid en nauwgezetheid veroudert en vermengt onze keldermeester onze Calvados Pays d’Auge om de perfecte balans tussen verfijning en authenticiteit te bereiken.