Senior Trade Marketing Manager

Kantoor: Amsterdam / Home-Office | Regio: Nederland

Jouw opdracht

Met jouw creatieve mindset laat jij de positionering van de verschillende merken van Disaronno naadloos aansluiten bij de marktbehoefte in de Benelux. Je bent een belangrijke schakel tussen HQ in Italië en de agency brands. Met jouw visie, structuur en leiderschap stippel je de koers uit voor de aankomende jaren. De focus ligt op zowel on- als off-trade binnen een mix van on- en offline kanalen.

Na 1 jaar heb je gezorgd voor een strategische marketing vertaling van de merkidentiteiten. Er is een meetbaar plan gepresenteerd en de eerste stappen hierin zijn al gezet. Hiermee bevorder je de merkprestaties en draag je bij aan de ambitie van Disaronno én hun klanten.

Ambitie

We leven in een druk bestaan. Echt genieten schiet er vaak bij in. Disaronno biedt een breed skala van beroemde likeuren en creëert ervaringen vol genot en plezier! De aanwezigheid op festivals, in de horeca en in het retailkanaal brengt de merken rechtstreeks naar de consument. Met hun sterke betrokkenheid helpen ze ondernemers de maximale beleving te creëren voor hun gasten. Echt genieten staat centraal.

Het doel? Het rendement van hun klanten verhogen en meer ervaringen vol genot en plezier creëren!