SAGAMORE

Double Oak

Na het verouderen van onze straight rye whiskey gedurende 4 tot 5 jaar in hoog-gebrande nieuwe Amerikaanse eiken vaten, verplaatsen onze distilleerders de gerijpte whiskey naar getoaste golflatten vaten voor een aanvullende 18 maanden. Het verhoogde oppervlak van de licht-gebrande, medium-plus-getoaste latten geeft Double Oak zijn verrukkelijke karamel-, toffee-, hazelnoot- en geroosterde kokossmaak. Onze klassieke Maryland-stijl rye whiskey krijgt een nieuwe invulling door dit innovatieve rijpingsproces en wordt vervolgens op smaak gebracht met kalksteen gefilterd water uit ons bronhuis dat dateert uit 1909. Het eindresultaat is een schitterend voorbeeld van oud ontmoet nieuw.

Met de hand gebotteld
Kwaliteit gewaarborgd van graan tot glas

SMAAK: Zachte karamel en rijke geroosterde kokosnoot. Notige smaken van hazelnoot en pecannoten vermengen perfect met vanille en karamel.

NEUS: Bakkerskruiden, gedroogde sinaasappelschil en warme kaneel.

KLEUR: Gouden amber.

ALCOHOLPERCENTAGE: 48,3%

VERKRIJGBARE MATEN: 70cl