Bedrijfsprofiel

Disaronno International B.V. is een volle dochter van het Italiaanse Illva Saronno S.p.A., de fabrikant van de internationaal beroemde likeur Disaronno.
Het Nederlandse verkoop en marketingkantoor is gevestigd op een mooie inspirerende locatie in Amsterdam met uitzicht op ’t IJ en is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van eigen – en diverse licentiemerken van alcoholische en non-alcoholische dranken in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een:

Brand Ambassador American Beverage Marketeers: Finest call en Real

Wat ga je doen?

In deze functie ben je de spil, het gezicht en het aanspreekpunt voor de horeca en alle aanverwante activiteiten. Jij zorgt ervoor dat de producten van ABM: Finest call en Real op de juiste plekken, high traffic en relevante horecazaken, wordt verkocht en tevens geactiveerd wordt. Een enorm veelzijdige en verantwoordelijke rol, waarin je creativiteit en commercialiteit goed kan combineren.

Heb je overduidelijke affiniteit met horeca, hospitality en cocktails? Vind je het leuk om te bouwen en te onderhouden? Kun je veel ballen tegelijk hoog houden en heb je een opleiding/achtergrond die relevant is voor de job? Neem dan contact met ons op!

Wie ben jij?

Je beschikt minimaal over:

  • Een hbo werk- en denkniveau;
  • Enige commerciële buitendienstervaring in de drankenbusiness in de horeca;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen (SalesForce, MS Office);
  • Een rijbewijs B.

Daarnaast ben je een energiek, proactief en ambitieus persoon. Je wilt je graag ontwikkelen in een ambassadors functie en vindt het leuk om dagelijks op pad te zijn.
Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden en ondernemende instelling leg je gemakkelijk contact en wek je vertrouwen. Afspraak is voor jou afspraak. Je kunt goed zelfstandig werken en bent in staat om je werkzaamheden efficiënt in te plannen om de gestelde targets binnen de gestelde termijn te behalen. Het administratief vastleggen van bezoekverslagen en (vervolg)afspraken doe je als vanzelfsprekend. Succesvol zijn en resultaat boeken is voor jou belangrijk. Je houdt van gezonde concurrentie en loopt graag net een stapje harder. Je woont bij voorkeur in omgeving van Utrecht, een deel van je werkgebied zal ook uit België bestaan.

Disaronno biedt:

  • Opleidingsmogelijkheid zuid Europa
  • Een afwisselende, veelzijdige, verantwoordelijke en uitdagende baan in een innovatieve en dynamische branche;
  • Ambitieuze collega’s die elkaar versterken en uitdagen om het beste uit elkaar te halen;
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak;
  • Een salaris passend bij opleiding en werkervaring aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, auto van de zaak, mobiele telefoon, laptop en bonusregeling).

Heb je interesse stuur dan je motivatie en CV naar info@disaronno.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Migilio Tirtosentono,
Field salesmanager,  migilio@disaronno.nl.
Voor verdere informatie over Disaronno International B.V. check www.disaronnointernational.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.