BUSS Gin en SHACK Rum breidt uit naar BENELUX met nieuwe distributiepartner Disaronno International BV

Antwerpen – Buss Spirits en Disaronno International kondigen samenwerking aan voor de distributie van de BUSS Gins en SHACK Rums in de BENELUX markt.

Het Buss Spirits portfolio zal overgaan van haar huidige distributeur Coca-Cola Europacific Partners naar Disaronno International BV in januari 2022. Zij zullen instaan voor de distributie, sales en marketing. Beide partijen willen het aanbod binnen de markt optillen in dit uitdagende segment waarbij de merken, die nu op de markt zijn, met de juiste marketingstrategie actief ontwikkeld worden binnen de on- & off-trade.

Serge Buss  (managing director Buss Spirits) zegt over de samenwerking: “Ik ben ongelooflijk enthousiast om onze merken te mogen toevertrouwen aan Disaronno International. Dit is een stap vooruit in het verbreden van ons distributienetwerk. Ik ben ervan overtuigd dat het professionele team, met hun lokale expertise per gebied, onze merken kan doen groeien en er synergiën zullen gehaald worden uit deze samenwerking .”

Bert de Winter (executive director Disaronno International BV) voegt toe: “Wij zijn zeer verheugd om een samenwerking in de hele BENELUX aan te gaan met Buss Spirits, een schitterend bedrijf met zeer hoogstaande kwaliteitsmerken.” Gregory Gobbe (sales directeur BELUX) vult aan: “wij kijken enorm uit om de groei van de merken van Serge te versnellen en kijken vol vertrouwen naar de mooie toekomst voor zowel BUSS Gin en SHACK Rum in de hele BENELUX”.

Info over Disaronno International B.V.

Disaronno International B.V. is een 100% dochter onderneming van het Italiaanse familiebedrijf Illva Saronno S.p.A., de eigenaar van ’s werelds meest gedronken Italiaanse likeur Disaronno. Disaronno International B.V. is verantwoordelijk voor de distributie van alle Illva Saronno spirit merken in de Benelux samen met de distributie en marketing van diverse agency brand partners. Voor verdere informatie check www.disaronnointernational.nl, www.illva.com of neem contact op met Disaronno International B.V. op 0031–(0)20–6236744 of via info@disaronno.nl