Cocktailseizoen trapt af in Rotterdam tijdens Festival TREK!

9 t/m 12 mei 2019 is de aftrap van het festivalseizoen geweest in Rotterdam tijdens festival TREK Rotterdam. Disaronno International is reeds meerdere jaren partner van dit populaire festival welke ook deze zomer weer meerdere grote steden zal aandoen.

Cocktails:
Dat cocktails nog altijd aan populariteit winnen werd afgelopen weekend wederom duidelijk. De Disaronno cocktails, Barcelo mojito’s, BLOOM Gin & Tonics en Tia espresso martini’s waren veel te vinden in de handen van consumenten!! Dit jaar is Disaronno International wederom met verschillende merken aanwezig op dit festival met als meest recente toevoeging een aantal Evan Williams Bourbon cocktails.

Ook een festival bezoeken dit jaar?
Naast Festival TREK is de cocktailbar van Disaronno International op meerdere plaatsen te vinden dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan de binnen no-time uitverkochte Zwarte Cross! Het grootste festival van west Europa. Hieronder een overzicht van data en lokaties waar ook jij een bezoek aan kan brengen.

FESTIVAL TREK DATA 2019:
9 tm 12 mei – Rotterdam
23 tm 26 mei – Maastricht
30 mei tm 2 juni- Nijmegen
6 tm 10 juni- Utrecht
14 tm 16 juni- Enschede
4 tm 7 juli- ’s Hertogenbosch
12 tm 14 juli- Amsterdam
30 aug tm 1 sep – Den Haag

It’s TIA MARIA Time bij TREK!
Kom jij ook met je vrienden naar TREK?
Deel ook jou liefde voor coffee cocktails en zorg dat jullie tussen 18.00 en 20.00 uur bij de Tia Maria Espresso Martini Cocktailbar zijn! Bestellen jullie tussen deze tijden een ‘ONE OF A KIND’ Tia Maria Espresso Martini, dan loop jij straks ook met zo’n Limited Edition shirt rond!

Kijk op www.festival-trek.nl of  www.zwartecross.nl voor meer informatie en data.