DISARONNO VELVET

De nieuwe fluweelzachte likeur met de onmiskenbare smaak van Disaronno

Disaronno Velvet

Disaronno International B.V, fabrikant van de wereldberoemde likeur Disaronno komt met een nieuwe traktatie: Disaronno Velvet. Disaronno Velvet is, net als bij de reguliere Disaronno fles, te herkennen aan zijn iconische uiterlijk; die stijl, elegantie en moderniteit uitstraalt. Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur met zijdezachte smaak je verlangen naar meer. De eigentijdse en unieke likeur is perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma.

Disaronno Velvet is een cream likeur die ontstaat door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te combineren. De kenmerkende smaak van ‘s werelds meest gedronken Italiaanse likeur krijgt onverwachte nuances. De smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. Disaronno Velvet voegt een nieuwe dimensie toe aan de smaakbeleving van Disaronno Originale; dat over de hele wereld generaties voor zich heeft gewonnen en zijn stempel heeft gedrukt met fluweelzachte tonen.

Keeping it cool
Het idee achter de totstandkoming van Disaronno Velvet, is het creëren van een geheel nieuwe drinkervaring. Ontdek de likeur puur en serveer over ijs. Disaronno Velvet is hét eigentijdse drankje om deze zomer mee af te koelen, mede dankzij het lage alcoholpercentage van 17%.

Nu verkrijgbaar
Disaronno Velvet is vanaf nu verkrijgbaar bij Nederlandse slijterijen voor een adviesprijs van € 21,99