’s Werelds meest geliefde Italiaanse likeur heeft in samenwerking met het Italiaanse modemerk Trussardi een aantal speciaal gestylde flessen op de markt gebracht; een gewild item voor de feestdagen!

Disaronno wears Trussardi

Het is de zesde limited edition fles van Disaronno, welke onderdeel is van het zogeheten ‘ICON-project’. Eerder werd samengewerkt met topmerken als Versace, Cavalli en Moschino.

Dit najaar sieren de patronen en kleuren van het Iconische modehuis Trussardi de speciale Limited Edition flessen van Disaronno onder de noemer ‘Disaronno Wears Trussardi’ De twee merken delen namelijk gezamenlijke waardes zoals gevoel voor traditie, innovatie en Italiaanse verfijndheid, welke duidelijk in het design van de fles naar voren komen. Trussardi weet een bijzonder en stijlvol statement te maken met het grafisch design van de fles. De fles wordt gesierd door de typische Trussardi leder textuur, het Windhondenlogo en heldere kwaststrepen in fuchsia roze, limoen groen en hemelsblauw.

Gewild kerstcadeau

Ook dit jaar zullen de Limited Edition flessen een gewild item worden voor liefhebbers van een bijzonder kerstcadeau. Speciaal voor de feestdagen zijn er verschillende giftsets samengesteld. Zo kan je kiezen uit twee prachtige cadeausets van de mini-flesjes, verpakt per drie stuks. Voor de echte liefhebber is er een speciale giftbox waarin zowel de klassieke fles is verpakt als alle zes de mini flesjes. Tevens is er nog een ‘Celebrate in Style’ gift box met twee kristallen champagneglazen, bedoeld voor een speciale feestelijke cocktail: Disaronno Sparkling. De exclusieve collectie is vanaf nu tijdelijk te koop bij Nederlandse slijterijen.

Zo maak je de Disaronno wears Trussardi Sparkling cocktail:

– 1 deel Disaronno
– 3 delen prosecco
– 1 takje rode bessen.