MACDUFF INTERNATIONAL WINT GOUDEN MEDAILLES OP DE 2022 LONDON SPIRITS COMPETITION.

MacDuff International Scotch Whisky wint drie gouden medailles op de 2022 London Spirits Competition.

5 April 2022 markeert de bekendmaking van de resultaten van de 2022 London Spirits Competition waarbij MacDuff International in totaal drie gouden medailles won voor hun gerenommeerde merken waaronder Islay Mist Original. De prijzen – die voor het vijfde jaar worden uitgereikt – vonden eind maart plaats en alle merken werden beoordeeld op drie belangrijke elementen: verpakking, kwaliteit en waarde.

De London Spirits Competition onderscheidt zich van andere whisky- en gedistilleerd competities door niet alleen de technische competentie en het distillatieproces te beoordelen, maar ook de algehele drinkbaarheid, smaak, waarde en het ontwerp van de verpakking. Vooraanstaande professionals uit de gedistilleerd industrie met directe inkoop verantwoordelijkheid werden gekozen voor het jurypanel, waarbij bovengenoemde criteria werden gehanteerd en vervolgens een score werd toegekend op een schaal van 100 punten.

David Sloan, Managing Director van MacDuff International, verklaarde: “Het is werkelijk fantastisch om te zien hoe goed onze merken zijn ontvangen tijdens de 2022 London Spirits Competition. Smaak, waarde en verpakkingsontwerp zijn allemaal belangrijke pijlers voor consumenten om herhaaldelijk te kopen, en om onze producten op deze manier beoordeeld te zien door professionals uit de sector is zeer lonend.”

MacDuff International wint drie gouden medailles op de 2022 London Spirits Competition op 5 april 2021.