ZUCCA
RABARBARO
WORTEL VAN CHINESE RABARBER
Zucca wordt gemaakt met behulp van wortelstokken van de echte Chinese rabarber, deze groeit enkel in de bergachtige regio’s van de provincie Kansu.
“Deze unieke Rabarber wordt al meer dan 4500 jaar gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Er is aangetoond dat rabarber veel gunstige eigenschappen heeft (goed voor de spijsvertering, zuiverend effect, etc …)”
AROMA
duidelijke hints van rabarber en fijne Chinese kruiden
SMAAK
aangenaam bitter, gebalanceerd, lang aanhoudend in de mond
COCKTAILSUGGESTIES
Zucca Americano, Zu-Groni, Grapefruit Spritz, Negroni Plata, etc
ALCOHOLPERCENTAGE: 30%
VERKRIJGBARE MATEN: 70cl
COCKTAILSUGGESTIES
Probeer ook eens één van onderstaande cocktails
Zu-Groni
30ml Zucca
30ml gin
30ml vermouth
1-2 dashes orange bitters
Gernering: sinaasappelschil
Voeg alle ingrediënten toe aan een glas met ijs. Roer en garneer met sinaasappelschil.
Zucca Americano
1 deel Zucca
0.5 deel Disaronno of sweet vermouth
4 delen San Pellegrino (sparkling water)
0.25 deel vers limoensap
Garnering: schijfje limoen
Voeg Zucca, vermouth toe in een highball glas gevuld met ijs. Top af met San Pellegrino sparkling water en vers limoensap. Garneer met een schijfje limoen.
Zucca Grapefruit Spritz
1 deel Zucca
4 delen prosecco
0.5 deel Pompelmo San Pellegrino (grapefruit soda)
Garnering: grapefruit schil
Voeg Zucca toe aan een champagneglas en top af met prosecco gevolgd door pompelmo grapefruit soda. Garneer met een sinaasappelschil